PERJALANAN KURUS TERBUKTI BERKESAN
BERDASARKAN PENGALAMAN SEBENAR 100%

Bagaimana Saya Berjaya Turunkan
Berat Badan Dari 110kg Hingga Kini
68kg Dan Maintain Fit & Sihat
Hingga Hari Ini.

Tanpa Hilang Nikmat Makan, Tanpa
Pengambilan Pil Kurus, Hanya Dengan Diet
& Senaman Yang Enjoy.

sebelum selepas shak

Saya Tunjukkan Semuanya Fasa Demi Fasa Supaya
Anda Faham Seterang Terangnya Macam “Spotlight”
Perjalanan Kurus Terbukti Berkesan.

DAPATKAN SEKARANG!

Siapa Saya?

Picture4 shak 2

Salam, hai saya Nurshakirin Zulkefli. Kawan-kawan saya panggil saya Shak. Saya bukan seorang certified fitness trainer, atau graduan lulusan sains sukan, atau cikgu sukan dan pendidikan jasmani.

Saya orang biasa yang tak ada kaitan dengan sukan & fitness dan dulunya berat saya 110kg.

gambar besar 2

Dengan Berat 110Kg, Ini Masalah Yang Saya Selalu Alami Dulu

 Dan Mungkin Yang Anda Tengah Alami Sekarang

  • Saya selalu cepat penat dan mengah dalam lakukan urusan harian, berjalan kaki biasa selama 5 minit pun dah penat, walhal umur saya baru awal 20-an waktu tu
  • Saya malu nk buat aktiviti fizikal di luar contohnya jogging, malah bila kawan-kawan ajak buat aktiviti skytrack, flying folk & wall climbing saya terpaksa tolak sebab semua aktiviti tadi ada limit berat iaitu bawah 100kg, malu bila dah sampai tempat tu nanti, tapi tak dapat join.
  • Saya pernah ambil bermacam macam jenis pil kurus, tapi tak berkesan dan tak jadi apa-apa pun pada badan saya, betul-betul bazirkan duit je.
  • Saya selalu tahan lapar, tapi sia-sia je, sebab bila dah terlalu lama sangat saya tahan, saya jadi terlalu lapar dan saya akan makan dengan banyak sekali!
  • Setiap bulan saya terpaksa beli baju seluar baru sebab dah tak muat, saiz makin bertambah (dah la plus size ni mahal harganya)

Saya Nekad Untuk Kurus!

Bila saya nekad nak turunkan berat badan that’s mean saya kena serius sebab “duduk saja ingat boleh kurus ke?”


Tapi saya tak nak perjalanan turunkan berat badan ini satu yang menyusahkan.  Saya tak nak hilang nikmat makan, saya nak enjoy bila turunkan berat badan. Seronok walaupun ada rasa penat tapi jujur saya cakap saya seronok turunkan berat badan saya. Walaupun perjalanan saya lama tapi saya berpuas hati.


Saya lakukan apa yang sepatutnya, diet dan senaman yang betul, teratur dan enjoy, Alhamdulillah saya berjaya turunkan berat badan saya hinggalah lagi satu masalah timbul..

Masalah Berat Platue, Statik & Tak Turun-Turun

Apabila Dah Berjaya Turun Hingga 80Kg, Saya Hadapi
Masalah Berat Platue Pula – Mungkin Ada Anda Juga Di Tahap Ini

  • Saya cuba kurangkan lagi portion makanan, dan lebihkan exercise, tapi masih tak boleh turunkan berat badan saya.
  • Kadang-kadang saya rasa sedikit down sebab usaha diet saya seperti yang sebelum ni menjadi, kali ni tak memberikan apa-apa kesan, berat badan saya masih platue dan statik.

Akhirnya…Berat Terkini Saya 68Kg, Fit
& Sihat Dengan Perjalanan Diet Yang Enjoy

Saya Buktikan Yang ‘Budak Gemuk’ Ini Berjaya Bakar
Lemak-Lemak Degil, Atasi Masalah Berat Platue, Cergas
Dan Maintain Berat Badan Ideal!  

event larian
gunung 50
kl tower 50
lain2 50

DAPATKAN SEKARANG!

Boleh Bagitahu Apa Shak Lakukan Untuk
Turunkan Berat Badan Macam Tu?

Ada 4 perkara yang saya buat sepanjang
perjalanan saya kuruskan badan:

  • Amalkan diet kalori yang betul
  • Exercise yang bersesuaian dengan berat dan stamina badan
  • Ubah rutin diet dengan IF Diet
  • Weight training workout

Shak, Saya Nak Tahu Lebih Detail Lagi Cara
Terbukti Yang Shak Gunakan Sepanjang
Perjalanan Turunkan Berat Badan.

Tolong Tunjukkan Saya Caranya Step By Step

Baiklah, boleh.

Saya bersedia nak tunjukkan dan share dengan anda perjalanan saya turunkan berat badan saya dengan enjoy ini.

Saya kongsikan semuanya dari awal perjalanan saya sehingga sekarang dan saya hanya kongsikan apa yang saya sendiri lakukan sahaja.

Saya nak anda betul-betul faham dari step pertama sampai habis! Saya tak mahu anda tertinggal walau satu step pun. Oleh itu, saya nak tunjukkan kepada anda semuanya di dalam…

compile modul 1-4 50
Dalam Ebook ProjekSlim ini saya terangkan langkah demi langkah dan bahagikan kepada 4 modul utama, iaitu:

MODUL 1: LANGKAH PERTAMA 

modul 1
  • Di Dalam modul 1 ini, saya terangkan apa perkara pertama yang saya buat dan macam mana saya cari semangat untuk mulakan perjalanan turunkan berat badan ni.
  • Disini juga saya kongsikan sebab apa berat badan saya naik. Dan saya harap bila anda baca, anda akan terfikir adakah sama sebab berat badan anda naik.
  • Lepas anda baca modul 1 ini, saya yakin anda akan dapat mencari faktor kuat untuk mendorong & secara tak langsung desak serta beri semangat dalam yang kuat untuk anda turunkan berat badan.

MODUL 2: FASA PERTAMA   

modul 2
  • Fasa pertama adalah fasa 3 bulan awal saya turunkan berat badan. Apa yang saya buat sepanjang 3 bulan pertama saya kongsikan di modul ni. Untuk fasa pertama saya mengamalkan diet kalori yang betul.
  • Saya kongsikan step by step diet kalori termasuk cara sebenar sebagai mana saya amalkan.
  • Saya juga tunjukkan exercise yang saya mula-mula buat. Untuk budak yang berat 110 kg apa je yang boleh buat. Saya kongsikan semua nya disini. Macam mana saya workout dengan berat 110kg ni. Hanya orang yang pernah merasa berat sebegini faham apa maksud saya. Heee
  • Dengan mengamalkan fasa pertama ni saya dapat turunkan berat badan saya hampir 20kg dan saya yakin anda juga boleh.

MODUL 3: FASA KEDUA   

MODUL 3
  • Di modul ni, saya kongsikan perjalanan saya selepas 3 bulan. Kenapa kena ada fasa kedua. Sebab nak turun berat badan ni, kita tak boleh selesa dengan rutin yang sama je. Ada masa berat kita akan statik jadi kena ubah rutin diet, sebab tu saya ubah di fasa kedua ni.
  • Saya terangkan secara terperinci diet yang baru saya amalkan. Ye, saya masih diet kalori tapi saya ubah cara diet saya dengan diet IF. Apa tu?? Diet ini sangat-sangat membantu turunkan lagi berat saya.
  • Saya juga tunjukkan rutin exercise yang saya ubah dan amalkan di fasa kedua ni. Waktu ni berat saya pon dah dalam 80kg lebih, jadi semestinya rutin exercise pun dah lain sebab fitness dan stamina sudah mula terbentuk waktu ini.
  • Alhamdulilah fasa kedua sangat-sangat membantu saya dan saya berjaya turun hampir 15 kg pada fasa ini.

MODUL 4: FASA KETIGA 

MODUL 4
  • Cara yang selamat untuk turunkan berat badan adalah secara berperingkat, dan dalam setiap peringkat kita tak boleh buat benda yang sama.
  • Di fasa ketiga saya kongsikan apa yang saya buat untuk maintain kan berat badan saya sambil berusaha untuk turunkan lagi berat badan.
  • Jangan terkejut di dalam modul ini saya nasihatkan supaya KERAP MAKAN untuk maintain berat badan ideal. Ada sebabnya, saya terangkan di dalam modul ini.
  • Dalam fasa ni sangat membantu. Dengan mengamalkan perkara di dalam fasa ini, saya berjaya maintain berat badan saya dan dalam masa yang sama berat saya juga turun walaupun perlahan.

Apa Kata Mereka Yang Dah Baca Ebook
Projek Slim – Perjalanan Kurus Shak Ni?

testi 01
testi 02
testi 03
review 1
review 2
review 3
review 4

Shak Juga Sediakan Bonus Hebat
Untuk Bantu Anda Lebih Lagi 
Dalam Perjalanan Menurunkan
Berat 
Badan

Shak Bagi BONUS-BONUS Special Untuk Anda

BONUS 1: KURUS DI BULAN RAMADHAN

bonus 1
  • Pasti ramai yang ingin kurus masa raya. Dan ramai yang tertanya apa saya buat masa bulan ramadhan. Diet macam mana bulan puasa ni?? Macam mana nak exercise masa bulan puasa.
  • Jadi saya kongsikan semuanya dalam bahagian bonus ni. Sepanjang bulan ramadhan saya akan pastikan berat saya tak naik dan dapat juga turun berat badan tanpa rasa hilang nikmat bazar ramadhan tu.
  • Perjalanan kurus saya memang tempuh ramadhan syawal. Jadi saya tidak mahu jadikan itu penghalang dan alasan.

BONUS 2: EXCLUSIVE FB GROUP SUPPORT

Exclusive-FB-Group
  • Sepanjang perjalanan anda untuk kurus dan turunkan berat badan ni pastinya banyak soalan, jangan risau saya tak biarkan anda terkontang kanting. Saya masukkan dalam jemaah Exclusive FB Group Support.
  • Dalam FB Group ni, saya akan share lagi aktiviti & diet harian yang Shak buat kepada semua. So anda boleh tengok terus dan follow.
  • Anda boleh tanya masalah di dalam FB Group ni, saya akan bantu sebaik mungkin, kawan-kawan lain dalam group ini pun akan support.
  • Di dalam FB Group ni, saya akan galakkan ahli group untuk share progress perjalanan kurus masing-masing, jadi semua ahli dalam FB Group ini akan jadi bermotivasi dan bersemangat untuk terus berusaha betul-betul follow diet & exercise yang Shak ajar untuk dapat dapat result.

Bestnya! Banyak Betul Yang Shak Bagi,
Boleh Tahu Berapa Pengerasnya?

Saya beri jaminan content & support yang saya berikan memang berkualiti dan all out, ianya berdasarkan pengalaman sebenar saya sendiri, jadi sudah semestinya memerlukan komitmen usaha & masa saya sendiri.

So, kalau ikutkan nilai asal keseluruhan kompilasi ebook & bonus-bonus ini, ianya berjumlah…

RM200

Tapi saya tak mahu bebankan anda, tak mahu dengan sebab harga ini, anda tak dapat ilmu perjalanan kurus yang terbukti berkesan ini, saya kurangkan ke..

RM200
RM150

Apa? Masih rasa mahal? Ok..kali ni kaw-kaw saya berikan harga yang paling rendah. Sure anda grab! Turun lagi menjadi..

RM150

RM90 SAHAJA!

HARGA PROMOSI RM90 INI ADALAH SEHINGGA TENGAH MALAM INI SAHAJA -
11:59 MALAM, JUMAAT, 24 NOV 2017 SAHAJA. SELEPAS MASA
& TARIKH TERSEBUT, HARGA AKAN DINAIKKAN
Jika nak dibandingkan dengan ilmu dan hasil yang bakal anda perolehi nanti, nilai untuk anda laburkan sebagai pelaburan ilmu ini terlalu RENDAH! Saya YAKIN anda tak mahu risikokan kesihatan anda dan tak mahu terus menerus buntu fikirkan masalah berat badan yang tak turun-turun.

Ebook ProjekSlim Adalah Perjalanan
Sebenar Saya Kuruskan Badan

Anda Hanya Perlu Baca, Dan Tiru Semuanya
Apa Yang Saya Lakukan Dan Rasai Sendiri Nikmatnya

  • Puas Apabila Berjaya Dapat Berat Badan Idaman Anda
  • Tak Mengah Lagi Ketika Jalan Kaki Kemana Sahaja
  • Bertenaga & Tak Cepat Penat Buat Rutin Harian
  • Yakin Dengan Penampilan Yang Lebih Menawan
  • Dapat Berfesyen Dengan Pakaian Yang Diidamkan

Shak, Saya Dah Tak Sabar Nak Dapatkan
Ebook ProjekSlim + Bonus Kurus Di
Bulan Ramadhan + Bonus Exclusive
FB Group Support

Serta Mendapat Jaminan Kepuasan 100% Atau
Wang Saya Akan Dikembalikan Dalam Masa 30 Hari

icon-moneyback

Anda dilindungi dengan 
JAMINAN PEMULANGAN WANG 100%

Saya juga ambil risiko untuk anda di mana saya berikan JAMINAN PULANGAN WANG SELAMA 30 HARI untuk anda cuba sendiri apa yang saya tunjukkan ini.

Tak kiralah sekiranya selepas anda dah try apa yang saya terangkan di dalam ebook ini ianya LANGSUNG TAK BERHASIL atau anda dapati ianya langsung tidak membantu dalam proses penurunan berat badan anda atau apa sekali pun sebab anda, anda boleh minta semula 100% wang anda untuk saya kembalikannya. Bahkan saya HALALKAN segala ilmu yang anda pelajari dari saya di dalam ebook ini.

Jangan Tunggu Lagi.
Dapatkan Ebook ProjekSlim Sekarang!

RM90 SAHAJA!

HARGA PROMOSI RM90 INI ADALAH SEHINGGA TENGAH MALAM INI SAHAJA -
11:59 MALAM, JUMAAT, 24 NOV 2017 SAHAJA. SELEPAS MASA
& TARIKH TERSEBUT, HARGA AKAN DINAIKKAN

DAPATKAN SEKARANG!